Kruidenzaden

Maak elk gerecht in uw keuken nog lekkerder met kruiden uit eigen tuin. Kruiden zijn zelf te zaaien.

Wilt u liever direct oogsten? Kies dan voor vers opgekweekte kruidenplantjes: heel veel kruidenplanten te koop bij Moes&Tuin. 

per pagina
Sorteer op
  • Dragon 1060
    Dragon 1060

    Dragon is voor vele toch nog een wat onbekend kruid. Dragon is lekker bij vis- en vogelgerechten en soepen. Gebruik ook dragon bij het inmaken van augurken. Voeg verse takjes dragon aan een vis-in folie-gerecht. Beste zaaitijd is…

    € 2,25
  • Engelwortel 1070
    Engelwortel 1070

    Engelwortel wordt wel 2,5 meter hoog. Heeft varenachtige bladeren en witte schermbloemen. Bladeren en stelen worden als keukenkruid en medicinaal gebruikt. De bloemen ruiken erg zoet. Engelwortel wordt verwerkt in salades,…

    € 2,25
  • IJskruid 2965
    IJskruid 2965

    IJskruid kan verwerkt worden in gerechten zoals spinazie en postelein. De smaak is licht zuur en zout. De blaadjes zijn ook te verwerken in soepen en salades. Als de zon schijnt op de blaadjes is het schitterend om te zien. De…

    € 2,25
  • Kaasjeskruid 1095
    Kaasjeskruid 1095

    Kaasjeskruid is makkelijk te zaaien. Gewoon op de plaats van bestemming. Fleurt elke moestuin en kruiden hoek op. Eetbare bloemen, voor bij een salade of taart.

    € 2,25
  • Kamille 1100
    Kamille 1100

    Kamille kan gezaaid worden van half maart tot begin juni, buiten in de volle grond. De kamille bloemetjes kunnen heel goed gedroogd worden, zorg dat de bloemetjes niet helemaal open zijn. Kamille heeft een geneeskrachtige werking…

    € 2,25
  • Kervel 2170
    Kervel 2170

    Kervel kan gezaaid worden van maart tot september in de volle grond. Kervel kun je eindeloos door blijven zaaien om veelvuldig te kunnen oogsten. Kervel kan gemakkelijk ingevroren worden.

    € 1,45
  • Komijn 1115
    Komijn 1115

    Komijn kan vanaf half mart tot begin juli direct op de plaats gezaaid worden. Komijnzaad wordt hier gebruikt voor in zuurkool en in kaas. In de Indiase en Indonesische keuken wordt het verwerkt door kazen, sauzen, vleesgerechten…

    € 2,25
  • Koriander 1120
    Koriander 1120

    Koriander wordt gezaaid van april tot juni. Niet te dicht zaaien. Het verse blad wordt gebruikt voor salades en oosterse gerechten. De bloemzaadjes kunnen ook in diverse gerechten verwerkt worden.

    € 2,25
  • Lavas Maggie 1130
    Lavas Maggie 1130

    Lavas kan binnen (voor)gezaaid worden in maart en april. Buiten zaaien kan van april tot juni. Lekker hartig in soepen, stoofpotten en sauzen en bij vleesgerechten. (Maggie)

    € 2,25
  • Mosterd gele 1165
    Mosterd gele 1165

    De blaadjes worden verwerkt in salades. Ook de zaadjes kunnen gebruikt worden bij inmaak. Gemalen kunnen de zaadjes bij vis en vleesgerechten.

    € 2,25
  • Mosterdblad Amsoi  80403
    Mosterdblad Amsoi 80403

    Mosterdkool of Amsoi kan gezaaid worden onder glas van maar tot oktober. Of buiten vanaf half juli tot half september. Licht pittig blad voor in salades. Of om te wokken. Snij het blad niet te kort, zodat je nog een keer kunt…

    € 2,25
  • Oregano Marjolein 1155
    Oregano Marjolein 1155

    Oregano (Marjolein) kan binnen (voor)gezaaid worden in maart en april. Direct buiten zaaien kan van april tot juni. Oregano is lekker in pastagerechten en op pizza.

    € 2,25
    13 - 24 van 34 resultaten
© 2015 - 2024 Moes&Tuin | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel