Groenteplanten

Groot assortiment groenteplanten kopen bij Moes&Tuin in Vinkel. Het seizoen start begin maart met kassla, andijvie en de eerste koolsoorten, zoals bloemkool, savooie en spitskool. Al snel volgende de andere soorten sla en kool. De laatste rassen zijn er tot begin oktober. 

Deze groente zijn opgekweekt op kluitjes, zonder kunstmest of bestrijdingsmiddelen. Plant om de paar weken een paar soorten kool- en sla soorten. Hierdoor zijn niet alle groente tegelijk kaar en verspreid je de oogst gedurende het seizoen tot ver in het najaar.

Hieronder een overzicht van de groenteplanten. Alle planten zijn per stuk verkrijgbaar aan huis en op de markt. Een aantal planten kunnen via de webwinkel besteld worden. Een wenslijstje doormailen mag ook.

Vanaf begin april komen de eerste soorten tomatenplanten, paprika- en peper- en komkommerplanten. Onbespoten en vrij van kunstmest. Het assortiment wisselt wekelijks. Natuurlijk ontbreken de vele soorten aubergines, courgettes, meloenen en eetbare pompoenen niet.

Afhalen is mogelijk tijdens de marktdagen of bij het bezoekadres

e-mail: info@moesentuin.nl of neem telefonisch contact op: 06-15641110

© 2015 - 2023 Moes&Tuin | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel