Groenteplanten

Moes&Tuin start vroeg met moestuinplantjen. In de 2e helft van februari kun je al kassla en kasandijvie zetten. Snel daarna volgen de eerste koolplanten, zoals bloemkool, savooie kool en spitskool. Langzaam gaan we over op de volle grondsla en -andijvie. En zullen ook alle andere koolsoorten en slasoorten in rap tempo beschikbaar zijn.

Vanaf begin april komen de eerste soorten tomatenplanten, paprika- en peper- en komkommerplanten. Langzaam wordt het assortiment dan met de week groter. Natuurlijk ontbreken de vele soorten aubergines, courgettes, meloenen en eetbare pompoenen niet.

Moes&tuin heeft kruidenplanten in overvloed. Vanaf eind maart komen voorzichtig de eerst plantjes. In de maand mei zul je versteld staan van de vele soorten kruiden. Van gewoon tot heel apart.

Ook dit heerlijk geurende en kleurende smaak assortiment wordt vanaf de start van het moestuinseizoen regelmatig aangevuld.

De meeste plantjes zijn verse kwetsbare producten, deze kunnen niet via de webwinkel besteld worden. Plaats uw bestelling via de mail, dan maak ik deze in overleg in orde.

e-mail: info@moesentuin.nl  of neem telefonisch contact op: 06-15641110.

Afhalen is mogelijk tijdens de marktdagen of bij het bezoekadres.

Ook voor moestuin-advies in de ruimste zin van het woord kunt u bij ons terecht.

Wij willen u graag verder helpen.

Verzendkosten

Verzendkosten € 2,99 per bestelling. Pakket max.10kg        € 7,25. Bestellingen boven € 29,50 gratis verzending.

© 2015 - 2020 Moes & Tuin | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel