Aa-land

Ontmoet de makers van uw streekproducten!

Op zondag 7 april 2019, van 11.00-17.00, luiden de Aa-land ondernemers het voorjaar in.

U bent van harte uitgenodigd en ontvangen u als een vorst.

Het Aa-land omvat 24 boerenondernemers langs de rivier de Aa. Zo treft u (biologische) boerderijwinkels, een graanpletterij, bierbrouwerij en bijvoorbeeld een wijngaard in het gebied tussen Veghel en Geffen. Moes&Tuin is ook aanwezig.


Zondag 7 april komen wij samen op het erf van Landwinkel Valenkamp om te laten zien en proeven wat ze in huis hebben. Onder het genot van live muziek wandelt u langs een kleine braderie, vermaken de kinderen zich op een springkussen, maakt u een tocht over het Blotevoetenpad en drinkt u een lekker bakje koffie, thee of koffie speciaal met daarnaast een stuk huisgemaakt gebak. U gaat naar huis met nieuwe kennis over streekproducten, fijne ontmoetingen met Aa-landgenoten en u weet wat er komend jaar in uw omgeving allemaal te doen is.

Neem een kijkje op www.landwinkelvalenkamp.nl of onze Aa-land website https://www.Aa-land.nl

Terwijl u het Aa-Land verkent per fiets, te voet of in de auto, kunt u genieten van diverse streekproducten. Voor de kunst- en cultuurliefhebber is er zowel moderne kunst, als historische cultuur. En bij onze agrarische ondernemers vindt u verrassende activiteiten.

De Aa-Landers nemen u op geheel eigen wijze mee in hun ondernemerschap. U kunt wilde bloemen of fruit plukken, boerderijdieren bekijken, iets drinken op een boerderijterras of een echt ambachtelijk boeren-ijsje eten. U kunt een hapje eten, slapen in een hotel of bed and breakfast. Door de variatie die wij aanbieden als Aa-landers, is het Aa-land een leuke bestemming voor één of meerdere dagen. Er zijn genoeg activiteiten en arrangementen mogelijk.

Voor meer informatie kijk op de website https://www.Aa-land.nl  

 

 

 

 

 

 

 

 

Verzendkosten

Verzendkosten € 3,50 per bestelling. Pakket max.10kg        € 7,00. Bestellingen boven € 30,00 gratis verzending.

© 2015 - 2020 Moes & Tuin | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel