Algemene voorwaarden

Indien u een bestelling of aankoop doet bij Moes&Tuin gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

BESTELLING ZADEN EN ZAAIBENODIGDHEDEN

Bij Moes&Tuin kunt u online een bestelling plaatsen. Een bestelling wordt op volgorde van binnenkomst verwerkt. Zaden en zaaibenodigdheden worden binnen 2-3 werkdagen klaargemaakt voor verzending. De bestelling wordt daarna aan een postvervoerder aangeboden. De bestelling wordt in orde gemaakt zodra de betaling is voldaan. De betaling geschiedt via IDeal, of doormiddel van vooruitbetaling.

Bij Moes&Tuin bent u welkom om in de winkel de zaden en zaaibenodigdheden te bekijken en ter plaatse te kopen. Dit kan bij het bezoekadres en tijdens een weekmarkt. U kunt er ook voor kiezen om online een bestelling te maken en deze ter plaatste af te halen.

BETALING

Bij de afronding van uw online bestelling kunt u een keuze maken hoe u de bestelling wilt voldoen. Dit kan via Ideal, volg dan de procedure. Na afronding van de Ideal betaling ontvangt u de order in uw mailbox.

Wilt liever vooraf betalen. Dan ontvangt u na afronding de order in uw mailbox. Op deze order staat het bankrekening van Moes&Tuin. U maakt de betaling over via een overschrijving. Nadat de betaling bij Moes&Tuin verwerkt is, ontvangt u hiervan een bevestiging via de mail.

U kunt contant betalen. Dit kan uitsluitend wanneer u de geplaatste bestelling op de weekmarkt of op het bezoekadres afhaalt.  

ZENDING

Zodra de order en betaling is ontvangen, wordt uw bestelling binnen 2-3 werkdagen in orde gemaakt en aan een postvervoerder aangeboden ter verzending. U krijgt een bericht zodra uw bestelling verstuurd is, tevens staat in deze bevestiging uw Track&Trace code vermeld. U kunt inloggen op de site van de postvervoerder en uw bestelling 24/7 volgen.

Na verzending van uw bestelling hebben wij geen invloed meer op de bezorging ervan en zijn wij geheel afhankelijk van de leveringen en diensten van de postvervoerder. Pakketpost wordt over het algemeen binnen 1 a 2 werkdagen aan u geleverd.

De verzendkosten van kleine bestellingen die door de brievenbus passen hanteren we een brievenbustarief met Track&Trace. Grotere bestellingen vallen onder pakketpost tot 10 kg met Track&Trace. Dit zijn tarieven binnen Nederland. Verzendingen naar een ander Europees land gaat in overleg. Informeer bij Moes&Tuin naar deze tarieven.

BESTELLING VERSE PLANTEN

Een grote keuze aan verse planten is in de winkel en op de weekmarkten aanwezig voor verkoop. Een kleine keuze wordt ook aangeboden om online te bestellen. Deze verse planten worden voor verzending met de meeste zorg ingepakt in een daarvoor bestemde blister. Deze planten willen zo kort mogelijk opgesloten zitten. De planten worden ingepakt en dezelfde dag nog overgedragen aan de postvervoerder. De pakketten worden doorgaans binnen 1-2 werkdagen afgeleverd bij u. Een bestelling met verse planten worden uitsluitend in orde gemaakt op maandag, dinsdag en woensdag. Dit om eventuele vertragingen te voorkomen en uw verse planten in het weekend in een sorteerdepot terecht komen. Zodra een pakket is overgedragen aan de postvervoerder heeft Moes&Tuin geen invloed meer op de bezorging ervan en zijn wij geheel afhankelijk van de leveringen en diensten van de postvervoerder. Wij zijn niet aansprakelijk voor de eventueel gemaakte schade aan uw pakket en inhoud.

U krijgt een bericht zodra uw bestelling verstuurd is, tevens staat in deze bevestiging uw Track&Trace code vermeld. U kunt inloggen op de site van de postvervoerder en uw bestelling 24/7 volgen. U kunt dan direct zien of uw pakket thuis is afgeleverd of bij een ophaalpunt. Is uw pakket elders afgeleverd haal het daar direct op, de verse planten willen graag uit de verpakking. Te lang in het donker komt de planten niet ten goede.

Indien u ervoor heeft gekozen de bestelling zelf af te komen halen, dan kunt u de bestelling ter plaatse betalen. U vindt de tijden op onze website. Voor allerlei vragen kunt u altijd bellen, of mailen.

VOORRAAD

Is een bepaald product tijdelijk niet op voorraad, overleggen we samen om een vervangend gelijkwaardig product toe te voegen, of te wachten op de volgende voorraad, of het product weg te laten. Het factuurbedrag kan dan aangepast worden. Laat de levering wat lang op zich wachten dan brengen wij u daarvan op de hoogte.

PRIJSAFWIJKINGEN

Wij behouden ons het recht voor op prijsafwijkingen. Wij zullen u bij prijswijzigingen inlichten. U heeft dan de mogelijkheid order te ontbinden.

PRIVACYVERKLARING

Moes & Tuin verklaart hierbij nadrukkelijk dat alle door u verstrekte adresinformatie en persoonsgegevens uitsluitend zullen worden gebruikt ten behoeve van haar eigen administratie en informatieverstrekking. Persoonsgegevens worden niet doorverkocht en niet ter beschikking gesteld aan derden.

CONTACT

Heeft u vragen naar aanleiding van wat u op onze site gezien of gelezen heeft, dan kunt u een e-mail sturen naar info@moesentuin.nl.
 

 

 

 

 

© 2015 - 2024 Moes&Tuin | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel